logo

Szegedi út 89

24415 Királyhalom, Szerbia

Hé-Pén 7.00 - 15.00

E-mail: office@energomont.rs

Mérések - Kivizsgálások

Energomont katalógus

Transzformátor katalógus

 

 

SPECIÁLIS MÉRÉSEK

A relék tesztelését végző SVERKER 780 készülék

Sverker 780 műszert elsődlegesen relés biztonsági berendezések tesztelésére használják, de egyébb különféle vizsgálatokra és mérésekre is használható. Sverkerrel tesztelhető minden egyfázisú relés rendszer, amelynél frekvenciaváltásra van szükség.

42_1.jpg

Sverker 780-al úgyszintén kivizsgálhatóak háromfázisú biztonsági berendezések, fázisonkénti vizsgálattal. Ezenkívül használható olyan rendszerek tesztelésére, amelyeknél fáziseltolódásra van szükség a mérés folyamán.

42_2.jpg

42_3.jpg

ODEN AT/3X

Az ODEN AT/3X a nagyfeszültségű állomásokon és az ipari berendezéseknél használatos, illetve a laboratóriumi vizsgálatoknál.

42_4.jpg

Az ODEN AT/3X elsősorban a következőkre szolgál:

  • A relé felszerelés tesztelésére (Primáris vizsgálat)
  • Áram túladagolást szabályzóval ellátott kapcsoló tesztelése
  • Az áram transzformátorok átviteli viszonyának tesztelése
  • Az áram transzformátorok átviteli polaritásának tesztelése

42_5.jpg

42_6.jpg

 

CIRKUTOR ARL-5 hálózati elemző

A hálózati elemző fogalma speciális mérőeszközöket fed, amelyekkel az elektromos hálózatok különféle paramétereit mérik. Általánosságban, ezek digitalis mikroprocesszoros készülékek, amelyek a feszültség és az áram értékei alapján kiszámítják a feszültség és az áram effektív értékeit, az aktív és reaktív erőt és ezen értékek multiharmonikus komponenseit. Itt egy átviteli típusú hálózati elemzőről van szó, amelynek saját memóriája van és lehetővé teszi, hogy hálózati kapcsolattal az adatokat átvigyék személyi számítógépre további elemzés céljából.

42_7.jpg

42_8.jpg42_9.jpg42_10.jpg

LMG 500 nyolccsatornás precíz erőelemző

A feszültség és az áram széles dinamikai mértékben mérhetőek, ez pedig alkalmassá teszi mindennemű professzionális mérésre. Az eszköz jellemzője, hogy a jól megválasztott szűrő segítségével megtöri a magas értékeket és a mérésnél csak az alapvető adatokat veszi figyelembe a hálózatból, amivel biztosítja a mérés pontosságát és megbízhatóságát.

Ez a készülék a vizsgáló állomás egyik legfontosabb mérőeszköze, mert kis erőtényező mellett is nagy pontossággal működik (0.1 alatt).

42_11.jpg42_12.jpg

Ez a készülék a vizsgáló állomás egyik legfontosabb mérőeszköze, mert kis erőtényező mellett is nagy pontossággal működik (0.1 alatt)..

42_13.jpg42_14.jpg

TETTEX 2293 tekercselés elemző

A Tettex 2293 tekercselés elemző az energetikai transzformátorok vizsgálatánál a következőkre szolgál:

  • A tekercselés Ohmos ellenállásának mérése
  • Az átviteli viszony mérése
  • Az erőpár érzékelése
  • A mag demagnetizációja
  • A transzformátor melegedésének vizsgálata

42_15.jpg42_15.jpg

Az olaj dielektrikus szilárdságát mérő Megger OTS80PB

A Megger OST80PB nevű készülék a transzformátorolaj dielektrikus szilárdságának vagyis érzékenységének mérésére szolgál.

A transzformátorolaj minden mintája nagyjavítás, revízió és új energetikai transzformátor összeszerelésekor ezen készüléken ellenőrzésen esik át. Ez egy önálló készülék, alkalmas terepi mérésekre is.

42_17.jpg

A szigetelés diagnosztikáját és elemzését végző MIDAS micro 2883 rendszer

A Midas micro 2883 készülék a tgδ szigetelés mérésére szolgál az energetikai transzformátoroknál a szigetelés minőségének megállapítása céljából. A készüléknek külön része van, amely az energetikai transzformátorban lévő olaj tgδ szintjét méri.

Ez egy kifinomult eszköz, amely megmutatja a tekercselés szigetelésének minőségét vagyis az elöregedettség fokát, ha olyan energetikai transzformátorról van szó, ami már üzemben volt. Ettől talán fontosabb eleme az eszköznek az a része, amely az olaj tgδ szintjét méri.  Minden olajmintának, amellyel a transzformátor edényt tervezik feltölteni, attól függetlenül, hogy új vagy javításon átesett transzformátorról van-e szó, át kell esnie a tgδ mérésen, annak érdekében, hogy nehogy megsérüljön a kiszárított aktív rész illetve a teljes transzformátor minősége.

42_18.jpg

Cégünk elsődleges célja, hogy kielégítsük ügyfeleink igényeit, figyelembe véve a biztonsági és a környezetvédelmi követelményeket

Mögöttünk állnak megbízható partnereink, beszállítóink valamint alvállalkozóink. Ügyfeleink teljes mértékben számíthatnak szaktudásunkra és cégünk magas minőségi követelményeire.

Az Ön megbízható partnere! Hívjon bennünket!